Nya jeans... glad!

En jobbar kompis höll på och sålde ett par Rock&Republic jeans på Tradera men det var ett himla meck. Så jag köpte dem istället.
500 spänn för ett par fejkbrallor...
Men de satt som gjutet på mig, de var med stretch så det är ju bra. Men som vanligt måste de klippas av en sväng...

Nya naglar... arggggg

Vilken dag! Efter att ha biti på naglarna pga. stress det senaste så bestämde jag mig. Jag går och köper nya. Beställde tid 14.15.
Traskar till nagelsalongen och där titta de på mig: -vad vill du?
-jag har tid nu.
- näe det är väl klockan 16.00?
-näej nu!
-Jaha jag har kollat på fel dag säger tjejen som är fullt upptagen med en hårförlängning.
Fick göra mina naglar men det tog 2,5 timme. Man och ungar hann ringa några gånger...
... men jag svarade inte!
Tjejen som gjorde det höll på med massa saker samtidigt, telefonen ringde men inga jobbsamtal, en kompis kom in med sin bebis för att visa upp, tjejen sprang iväg för att röka och köpa tre ljusstakar
En annan kvinna som var där för att få hårförlängning satt och väntade hur länge som helst medan en ung praktikant fixade lite granna.
HELT HYSTERISKT! Kommer ALDRIG att besöka detta ställe fler gånger och 650 kronor fattigare blev jag!
Nya naglar... arggggg


Hysterisk väntan på våren kan ta sig uttryck på de mest märkliga sätt!

Kom hem idag och insåg att parkeringen höll på att svämma över pga dagens regnande på snön som smälte. Vad göra? Visste ju på ett ungefär var brunnarna fanns innan snön kom, före 25/12 alltså.
Det var ju bara att hämta stora spaden och börja hacka.
OK, första brunnen framme, nästa... lite svårare att hitta så jag gick på trean istället. Inte så svårt eftersom vattnet rann under isen och hördes. En käck granne kom och undrade (med all rätt) vad jag pysslade med. Sen sa han, Ja, jag väntar ju på bilbärgaren annars hade jag hjälpt dig. Jahaaru... säkert! Som besatt av att vårens tillkommande hängde på mig så fortsatte jag hacka mig igenom cm för cm tills den bortglömda brunnen dör upp. Det som hände sen var att det SLUUUUUUUUURRRRRRRRRRRP på parkeringen och sen var allt vatten borta = ingen isgata imorgon bitti!

Summa summarum, vill du ha vår se till så att snö och is försvinner. Känner du någon med ett svets aggregat så kan du ju alltid skynda på det hela lite till.

Svettig blev jag i alla fall och kan med gott samvete strunta i träningen ikväll!

Glasstest

Magnum


Bilglass


ananassplit


Har läst vårens glasstest i aftonbladet.
Magnumär ju en favorit och sen Yoghurtglass gör ju inte saken saämre!
Bilglass däremot... kan inte vara gott, eller?
Ananas split har jag gillat sen barnsben!

Jag är så trött på snööööööööö

Nu tycker jag att det börjar blite tjatigt med allt snöande.
Hallåååå, det är sommartid och det spösnöar ute.

Annars har jag varit och sjungit idag och det gick bra fast vi bara var tre istället för fem!

Nä nu ska jag titta på curling VM. Tänk att man före OS inte visste att curling var en så spännande sport på TV men nu vet vi!

Ännu mera snö!

Fattar ni? Imorse var det ännu mera snö typ 20 cm. Helt koko. En helt underbar dag på jobbet i alla fall. Vi gjorde årets största snögubbe!
Annars kan man ju göra en dån här snygg som de har i Sandviken.
46400-25


Snööööööööööööööö och sommarsemester

Men hallå ska det snöa 23 mars i Götet? I och för sig så blir inte skidsäsongen hotad men några snödroppar kanske man kunde få se i alla fall! Annars kan man köpa krokus på ICA.
Har i alla fall planerat sommarsemestern till Gotland. Raukar och stalaktiter och ringmur och sånt.

Knivar eller studier?

Istället för att plugga så surfar jag runt på roliga sidor. Jag ska inte vara i skolan förrän 13.00 så visst hinner jag läsa 250 sidor inför dagens litteratur seminarium!
Hittade dessa mordiska köksknivar, läckra va?
Knivar


Skor

Hur läckra är inte dessa skor från Cacharel.
Försökte få alla bilder på samma inlägg men det fattade jag inte hur man gör! Men mitt allra första inlägg i Januari lyckades jag ju med 3 Michael Jackson blider på samma inlägg!

Skor


kofta

Och en sån här vore väl trevlig...

kofta


Klänning

En sån här vill jag ha!

Klänning


Lille A.

Jaha då har man varit på namngivningsceremoni! Typ borgerligt barndop. Barnens syssling alltså!
Klarade av att sjunga "Det gåtfulla folket" med inspelat komp. Fick inte igång keyboarden först så då fick jag hjärklappning och spaghettiben. Brukar ju aldrig ha sånt när jag sjunger i vanliga fall men, men. Det var nog inte så musikaliska människor där så de märkte nog inget...
Lille A. 8 månader hade sin kompis E typ 9 månader där. De fick synpå varandra över rummet och klappade händerna och skrattade högt. Härligt att se att små barn har utbyte av varandra. Massa kakor fick vi. M såg även till att få en Doggybag till sina sjuka syskon (skyllde hon på).
Inte nog med att Lilleman har varit sjuk hela veckan, imorse kom lilltjejen ned med feber. Så de fick vara hemma från kalaset.

Stenmark 50 år

Man fattar att man börjar bli gammal när ens barndomsidol fyller 50 bast!
Minns ni sjuttiotalet när lektionerna avbröts för att vi skulle kolla på Ingemar? Helt otroligt, hela Sverige stod still!
46400-20


Hurra, hurra, hurra, hurraaaaaaaaaa för Sveriges störste alpina skidåkare genom tiderna!

dagen idag

Blev en riktigt lyckad tillställning på jobbet idag. Alla blev mätta och glada av vinbärspajen. Åkte och köpte "namnceremonispresent" till lille A.
Lille A är barnens syssling och vi ska på namnkalas på lördag. HAnska få en dubbel CD med barnsånger från Elefantboken. Något som alla barn behöver på sin resa genom barndomen.
Sen åkte jag till kamrat G som förinspelat musik på keyboarden så att jag kan sjunga "singback" på kalaset. Ser ju lite proffsigt ut om jag står bakom apparaten och låtsas spelar!
Stannade kvar på Aloevera party och fick "smörj" och semla, gott!

Mördarträning och snö.

Sitter i soffan och dricker Smoothie. Har varit på ett mördarsvettispass. Det var vikarie och hon hade ett görtufft pass. Kommer nog ha ont i konstiga kroppsdelar imorgon. Sen när jag gick hem så snöade det. Men hallå det är mitten av mars. Har varit hemma med lilleman idag. Nu är det hosta för hela slanten. Skulle baka en trta till min käre vän S. Men marängtårtan blev platt, jaha vad gör man då då? Letar i frysen och hittar vinbär... jaja paj kan man alltid göra. Ringer för säkerhets skull M för att kolla att det är OK. Javisst med vaniljsås till. Mums blir det imorgon. Glömde visst lite socker... får hälla på när jag värmer den.

Sömn....

Åkte hemifrån 6.10 och kom hem 21.20. Nu väntar sängen. Men det var en rolig dag, först jobb sen kurs och sen fackårsmöte med god mat och mycket skratt!
GONATT!

Hockey...

Min lilltjej har slutat spela fotboll och vill nu hitta på något annat. Vi pratade om andra sporter typ innebandy, gymnastik, handboll och dans.
-Men E i min klass ska börja med hockey.
-Jaha, vill du också testa det eller?
-Men hallå, de får ju inte tacklas. Det är ju som konståkning med puck!
*******FNISS******

Hockey...


Skidfilmer

Gå in och kolla på oboys hemsida för att se folks bästa skidtrix...
En del känns som jag kunde göra bättre själv!

http://www.oboyoboy.se/oboy/page?PagecRef=1

Skor

Hjälp! Vårens mode är antingen pumps eller ballerinaskor. Känns som jag varit med förrut, typ -83 eller nåt. Pumps kan man bara inte gå i och ballerina skor när man har taxben...
Men dessa söta kanske jag kan ha ändå! Barnavdelningen på DinSko.
Skor


Sjukdag...

Jaha då var lilleman sjuk igen. Han brukar ju aldrig vara det så då blir man lite förvånad när det är typ tredje gången på en månad. Jag tar det idag och städar samtidigt. Så får mannen vara hemma imorgon när jag har en mastodontdag... 6.30-21.00... sen sover man gott.

Och sen en lite undran till Karin som läser min sida. VAR ÄR DIN SIDA? Försöker hitta den men det var inget skrivet på den...

Ska nog hinna med lite käcka tips under dagen.

Festivil-festival

Ja så sa min lille A för några år sen, festivil-festivalen, svårt ord. Men melodifestival är väl lättare?
Säga vad man vill om Carola men proffsig är hon, sen kan man ju tycka en massa annat också...
...men det överlåter jag åt andra!
KAn förresten skryta lite med att jag har körat åt henne... tillsammans med 150 andra på Scandinavium... på julkonserten 2005,
Festivil-festival


Hysterisk vecka.

Oj oj oj, har överlevt denna veckan, helt otroligt. Inledde med en inte helt fräsch måndag. Var lite trött efter helgen.
Tisdag och onsdag var jag på fackkurs i Borås, men jag åkte hem och sov. Det var bäst så för husfridens skull. Skyller på barnkören också som behövde mig på tisdagkvällen. Där kan man inte vara sur, ett härligt gäng med goa ungar som man får ett speciellt förhållande till. Till kören kommer de ju av egen vilja och intresse och inte för att någon tvingar dem.
Onsdag morgon var jag i Borås och fick hotellfrukost... mums...
Hämtade tjejerna hemma och drog iväg för att köpa nya pjäxor 300 + 900 gör goa hål i plånboken.
Torsdagen var min ½lediga dag. Gjorde min läxa på fm och var i skolan mellan 13 och 16. Sen iväg till jobbet för lite planering, handlade Sushi på vägen dit. Jag och M glufsade i oss... mums igen...

Fredagen jobbade jag på riktigt, det känndes konstigt eftersom jag bara jobbade måndagen v 9 och sen VAB:ade. Sen jobbade jag i måndags och sen fredag. Jaja man vet att man är omtyckt när några "plåster" inte släpper en på hela dagen. "Propp, vi vill leka med dig"
Min långa student hade längtat efter oss så HAN kom på besök. "Fröken M" är alltid välkommen på förskolan!

Skidhelg...

Fattar ni hur skoj man kan ha när man drar iväg 4 trevliga tjejer på skidhelg? Ålder 33,37 och 2 52-åringar. Åkte till Branäs eftersom det bara är 40 mil dit = billigt.
Bodde på Gästis som har väldigt bra ljudisolering. Där träffade vi på kyrkokörsgänget från Halmstad. Trevliga var de. Härligt när vi laddade med Karaoke innan melodifestivalen. Tänk er synen med ett gäng trallandes i storköket iklädda blå underställ. Synd att kameran var hemma.
Sen när vi gick ut på kvällen så hittade vi ett gött gäng smeder och plåtslagare från Norrköping. De hade precis som vi lämnat familjerna hemma och var allmänt trevliga utan att vara efterhängsna.
Men vad skojiga små 23-åringar är när de ska ragga på äldre kvinnor. De är lite för rätt fram om man säger så. Undrar just vad de kan tillföra?

Skidåkningen då? Ja förutom det med skicrossen, så var det rätt kallt, typ -10. Små snöigt hela tiden men nya fräknar fick man ialla fall. Jag mste köpa nya skidor. De är alldeles för mjuka och fladdriga. Jag behöver tyngre skidor som går lite stabilare när man står på.

skicross

46400-17


Tillbaka från en skidhelg i Branäs. Jag har tävlat i Skicross, det gör man bara om man är helt dum i huvudet och inte vet vad det handlar om...
Mina käcka kamrater övertalade mig att deltaga. Sen blev jag anmäld i klassen Damer 15år och uppåt. Jag frågade snällt om de inte hade någon "oldgirls" klass. Det brukar ju heta så för oss 35+!!! Mina kära kamrater lovade att om jag åkte så skulle de ragga hejarklack.
Det gjorde de...
...på krogen kvällen innan. Lagom pigga människor i backen.
Sen körde man 3 i varje heat och de 2 första gick vidare. Förlorade min andraplats när jag fick en isklump på glasögonen, men jag fick en chipspåse som tack för besväret i alla fall.

Vänskap!

Har varit och träffat min bästa vän som bor i USA sen typ 15 år tillbaka.
A är "hemma" för begravning, kom igår och åker på söndag. Jag ska ju iväg och åka skidor hela helgen så vi träffades över en frukost!
Jag hade bett om ledigt för mina flickor, lilleman är ju sjuk men han fick hänga med ändå. Tänk att man har vänner som det inte gör något att man träffar så sällan. Det är bara att plocka upp tråden där man var sist.
A kunde ju inte fatta att M går i åttan och pratar engelska. Och hennes man R har fortfarande inte skaffat körkort. Han lovade mig det -99 när jag var där och hälsade på och fick agera privatchaufför.
Sparar nu pengar för att åka dit -09 igen med hela familjen. Har tänkt att bila mellan LA och San Francisco.