Plugg

Hjälp, ska skriva examinationsuppgift i handledning till torsdag. Tror att den ska mailas iväg på måndag. Lektionerna har ju inte varit mycket att hänga i granen eftersom läraren är lite virrig. Det ska vara 6-8 sidor och väljer man ett stort typsnitt så går det ju, typ 72.
Näej, men jag skriver med 14, tror ni det är OK? har fått ihop 4 sidor redan på 2 timmar. Har lite jobbigt med källhänvisningar eftersom det står "likasamma" (som barnen säger) i så många böcker. Nu är kaffet färdigt och det intages med spanska chokladfyllda briocher...MUMS!

Kommentarer
Anonym säger:

Alltsåva, finns det en vedertagen praxis att typsnittet ska vara 12. En del som tycker att de skriver himla viktiga saker envisas med att använda 10 för att man ska få sitta med näsan I pappret.
Källhänvisningarna behöver man egentligen bara peta in första gången man använder källan i arbetet, sedan kan man göra den förenklade varianten, med att bara hänvisa till efternamnet. Annars är det ju ett bra sätt att fylla ut arbetet genom att skriva ALLT alla gånger, gärna med sidhänvisning oxå!
Det viktigaste i ett arbete är ändå den röda tråden, så det inte blir som staplade fakta...
Du får gärna maila över arbetet så kan jag korrekturläsa innan du skickar in det!

Lycka till Duktiga Syter!!!!!!!!!! Pöss

2006-05-26 | 09:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback