Oj vilken trevlig dag!

Började dagen med att sätta en saffransdeg klockan 7.15, nej jag skojar inte, ska man hinna med allt så gäller det att börja i tid!
image231
Åt frukost och tittade på julkalendern och brände nästan bullarna! Men de klarade sig, blev bara lite mörkare än vanligt. Bakade också en helt otrolig apelsin och pepparkaks cheesecake.
image232
Sen höll vi på och städade hela förmiddagen. Kom på att mat behöcer vi ju så vi drog til McD. Sen var vi på Jysk och köpte en snygg TV-bänk. Sist vi skulle sätta ihop vår skänk därifrån fick vi nästan hjärnblödning så vi sa att det får vänta till söndagen.
Fixade lite inför kvällen och kände att adventsfriden infann sig med våttorkade golv och stakar och stjärnor i fönstren. Vi har inte 2 stakar eller stjärnor som ser likadana ut så grannarna kanske får rascha?
En av mina grannar har ett burspråk med 4 fönster och de har 4 stora identiska stakar i dessa...
Vid 18.00 ramlade våra vänner in till slut blev vi 6 vuxna och 6 barn efter lite barnbortfall. Vi drack glögg och käkade pepparkakor och lussekatter, MUMS.
Sen blev det Tacos i  alla varianter. Gott och enkelt, spelar ju egentligen inte så stor roll vad man äter när man har trevligt sällskap.
När de gått hem så undrade mannen när vi sågs allihopa sist? Tjaaa... för 1.5 år sen måste det varit...
-Det känns inte alls så länge sen och det är bara att ta upp tråden igen.
Så är det väl med goda vänner, man vet var man har varandra och när man väl ses efter lång tid så är det bara att ta vid där man slutade sist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback