Regn på semestern? Ambulanser?

Jajamensan!
Men 1,5 dag sol fick vi i alla fall! Och den hela dagen låg jag på klipporna lääääääänge och solade. Havet hade helt OK temperatur. Hade ju tänkt att stanna borta tills idag men stora M ringde torsdag kväll sent och sa att hon satt på akuten med kamrat J som svimmat av i vårt kök. J hade ramlat på sin longboard tidigare på dagen och slagit i huvudet men inte mått dåligt då. Men de ringde ambulans och Js föräldrar och han fick ligga kvar över natten för observation.
Vi tyckte att det var tråkigt med regn i Kungshamn så vi åkte hemåt. När vi kom till Stenungsund så körde mannen fel så vi kom till centrum istället för E6:an. Jaja vi får väl ätea på McD då. När vi kör in på parkeringen så ser vi en tant och farbror ute på vägen som stannat och står och viftar, farbrorn hänger på bilen och ser sjuk ut. Inga bilar stannar så jag flyger ur bilen och upp på vägen för att hjälpa till. Då stannar ytterligare en bil och vi hjälps åt. Ringer 112 men då kommer en ambulans som bara har vägarna förbi och stannar. De säger att det ser ut som en stroke och tar farbrorn med sig.
Jag skuttar tillbaka till min familj och börjar GRÅTA, sitter inne på McD toan och tårarna bara rinner. Varför då? Det var ju inte min farbror och speciellt dålig var han inte heller och ambulansen kom ju fort. Det var nog helt enkelt för många ambulanser på ett dygn.
Väl hemma så hade P dammsugit och städat köket, M var ju på jobbet! Bra grabb det där...
Var ute och sprang etttag också, först uppför branta backen till spåret, ingen dålig uppvärmning, sen 2,5 på 10 minuter, inte lika bra kanske men med bakcen i benen så får det duga, och sen hem. 25 minutre springandes får nog ökas på. Jag ska kolla nya springskor idag på ALLUM.
Hjälp tänk om jag blir spring beroende???? Det är inte så bra för min image...

Kommentarer
Syster Yster säger:

Heeeeey! Vill dum ha supporterskyltarna från Gullbrannaloppet? Eller ska vi spara dem till nästa år? de blev lite regnstänkta, men kan återanvändas!
En kram, om du har tid att stanna i farten!

2007-07-28 | 15:24:38
Syster Yster säger:

*Vill DU ha, ska det ju stå!!!!!

2007-07-28 | 15:25:24
Maria Karlander säger:

har du fått nån knäpp eller? kram kollegan (ex alltså)

2007-07-30 | 15:04:47
Propp säger:

Maria, funderade på varför du tyckte jag var knäpp som grät men kom på att du nog menade med springandet. Du känner mig alltför väl vad det gäller känslor och motion!

2007-07-31 | 21:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback