Vilket djur är du?

Kolla här vilket djur är.

image202
Så här utföll mitt test:
Oavsett din yttre fysik bär du en liten knubbig och trygg ponnysjäl i din kropp. Du har inga stora behov av att hävda dig, men står ändå tydligt fast i din övertygelse om vad som är rätt och fel. Planering ligger dig varmt om hjärtat och dina planer liksom din personlighet är oftast mycket jordnära. Du har en positiv livssyn, älskar god mat och dryck och vill din omgivning väl. Men det är viktigt att du ser upp ibland för din omsorg om andra ligger ibland på gränsen till självutplåning och dina matvanor kan bli påfrestande för bältet.

Haha, inga stora behov av att hävda mig... nänä, just det....

Gjorde om testet och då blev det så här:
image203
Du bär äkta zebrablod i dina ådror. Ditt vilda hjärta och din flyktiga själ skapar ibland problem för dig, men med ett öppet sinne lyckas du surfa dig igenom de flesta stormar utan att ta allt för illa vid dig. Du är full av påhitt och älskar slump, infall, ryck och andra plötsliga oförutsedda företeelser i livet. Ibland händer det att du får slå till full reträtt när du i din tanklöshet har gått ut lite väl hårt. Du har lite svårt att finna dig i ramar och kan därför ha problem med fasta strukturer som jobb och relationer.

Stämmer bättre tycker jag...


Kommentarer
Maria Karlander säger:

Ha ha jag blev den däringa ponnyhästen. TP tyckte det stämde så bra att han printade ut den... Hoppas du mår bra... Vi saknar dig. Kul att höra att du har lite småkul med dina nya kollegor, men hade ni verkligen liiiika kul som vi brukade ha????

2007-09-30 | 18:56:51
camilla/quarter65 säger:

just nu är vi en massa i huset... 7 personer...men huset är stort..14 rum o kök....6 hundar 2 hästar..massa kor o en påfågel

2007-10-01 | 12:01:13
Micke säger:

Jag blev en åsna!! hehe!!
jojo.. där ser man!!
kram på dig proppen!

2007-10-01 | 21:45:24
Bloggadress: http://beckfjall1.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback