Gäsp...

Har en kalabalikdag på jobbet, tur man inte får strypa kravallungar men ibland har jag god lust!
Idag har jag mitt lockiga hår igen. Jag var hos frisören i måndags och hon älskar plattången så igår såg jag ut som ett ösregn. Men idag är det nytvättat och uppburrat igen.
Ska ha planering efter jobbet till 19.30 och sen 20.00 ska jag vara i Mölnlycke på nästa möte. Sen nån gång ska jag hem och packa inför min skidtripp till Branäs. Åker imorgon klockan 14.00. Men innan dess så ska jag hinna med en anställningsintervju i Borås klockan 8.00. Och då är jag säkert pigg och fräsch...
...not!
Får väl se om jag kan sova något inatt eller om jag bara ligger och vänder på mig. Men jag tror att sömnen ska infinna sig. JAg har ju redan funderat på alla kluriga frågor som de ska ställa.
Nämn tre bra saker med dig:
Kåt, glad och tacksam sa T att jag INTE fick svara! Så jag måste fundera ut något bättre.

Min gamle student M tipsade mig om
Tjock, glad och musikalisk. Men jag tror inte att det heller håller i längden!

Hörde däremot ett bar radioprogram igår som tog upp ledarskap och kanske främst det politiska ledarskapet. Men jag fick lite bra ämnen att hänga upp mig på. Ska fila lite på det...

Kom som tur var ihåg att ta med mina betyg idag för att kopiera. Ser kanske inte så bar ut om man kommer papperslös.

Hastalavista
I´ll be back!

När går det över???

Hostan alltså och det halsonda. Trodde att det vände i veckan men den kom tillbaka i en ännu värre form så jag gick till doktorn och fick lite hostknark utskrivet. Så det blev lite bättre på nätterna. Men när man bara rosslar när man pratar!
Hade studiedag på jobbet i fredags och vi hann med massor med saker. Lunchade på Chalmers Golfkrog och det var gott. Sen vid 4 tog vi bilen in för att gå på After Work på avenyn. I stan var det STORM, kan man lugnt säga! Vi klarade av 3 olika ställen innan vi tog Propps Taxi tillbaka till världsmetropolen Landvetter. Hemma 21.30!

Hostade mig igenom natten och vaknade lördag morgon med en rejäl whiskeyröst.  Medicinerade med allsköns naturmedel, receptbelagt och gammal hederligt honungsvatten. Sen sjöng jag upp mig och klarade av att tralla för lille Björn på hans dop! Dopkalas på Chalmers golfkrog (igen) med älg och rådjur, som vi åt alltså!

Kvällen klarades av i soffan med öl, grönsaksdip och chips. Kamrat K var gräsänka så hon kom och hängde med oss.
 Och jag tror att rätt låtar gick vidare!

Hjälp, är jag gammal nu?

Var uppe med tuppen och sjöng för lille A som har födelsedag, annars sjunger man inte för folk va?
Han fyller 2-siffrigt, betyder det att jag går mot ålderdomen? Min bebis, mammas lille gosseponke är 10, så nu  måste jag nog sluta kalla honom sådana saker...
...eller?

Jaja, har hunnit fixa prinsesstårtan men erarribilarna får jag lägga på ikväll strax innan farmor och farfar och kusinerna kommer.

Han fick ett Simspnsspel till PS3 så morgonbestyren gick i en rasande fart och han hann även med en dusch innan spelet sattes igång.

Nu har jag dammsugit och ska läsa tidningen samtidigt som jag äter frukost. Skönt att börja 9!

Jaha

Så där ja, nu svischade helgen förbi. Nån som såg den? Nähä tänkte väl det!

Men så gott väder det blev idag då, det var snorhalt när jag gick till jobbet vid 6.30 så jag trodde att förra veckans kyla skulle hänga kvar men sen när jag gick ut på förmiddagen så var det bara härligt vårlikt.
Gick hem och drack kaffe på altanen. Såååååååå mysigt i solen som sken i en hörna.

Har klarat av att lämna bilen på reparation också. Sen ska jag nog hinna med en promenix till ikväll efter att jag bakat chokladmuffins till Lille A:s födelsedag. Han har önskat sig en prinsesstårta med ferarribilar också, tur att det finns färdiga bottnar och färdigt marsipanlock...

Shoppingglädje!

Sista dagen på ungarnas sportlov så jag lovade att vi skulle åka på utflykt. Jag slutade 12.30 så jag såg till att mannen åxå gick hem tidigt. Sen ställde vi kosan mot Gällstad och Lager157 . Vi shoppade loss en massa.
Mellan L fick tröjor och leg gings, jag hittade jeans med lagom benlängd. Ett par Wrangler i den namnanpassande modellen "Sofia".
Tom. mannen hittade snyggbyxor i en affär, ordinariepris 1200 och nu 300!
Sen var vi på Scorettoutleten och handlade: Converse till mellan L, gubbtofflor till mannen och ett par stövlar till mig och mellan L att dela på. Jag betalade 564 för allt, ordinarie pris var 2088!
Sen hittade jag ett rosa CRAFT-underställ för 149 spänn.

Ibland är det så roligt att shoppa när man känner att man fyndat, dvs nästan lurat affären att sälja sakerna så billigt till just mig. Jag vet att det låter dumt för i slutändan så är det ju jag som spenderat pengar.

På hemvägen åkte vi förbi Sjömarken och kollade vart jag ska på anställningsintervju den 28/2. Inte svårt att hitta och det tar 30 minuter att köra dit.

Köpte pizza på hemvägen och har nu ätit den och sitter här med min öl.

Dagen idag!

Idag har jag hunnit med:
*duscha 5.45
*börjat jobba 6.15
*ensam på jobbet till 6.45 (skönt)
*slutat jobba 13.00
*gå hem i solskenet
*gå till återvinningen i solskenet
*gå en promenad med lilla A i solskenet
*få ett godispaket från USA på posten
*laga middag och äta den
*ätit USA godis till efterrätt
*varit på kusinkalas, 6 år är stort
*gått på kvällspromenad med mannen i mitt liv
*kollat Cityakuten på tv
*spelat dataspel
*chattat med stora M i USA

Sen ska jag hinna med att borsta tänderna och kramas lite innan jag somnar!


Fel låt gick vidare...

... som vanligt alltså.  Nu lämnar jag landet.

När Christer Sjögren började sjunga så tittade mannen och jag på varandra och gapskrattade, var det ett skämt eller? Och sen är det en massa människor som röstar på honom. Han var ju snäppet sämre än Face84.
Helt otroooooooooligt....
image263

Men Amy var OK.

Museibesök.

Var inne i stan (GBG) idag för att gå på museum. Vi var på Rhösska för att kolla "Åtta hus" av Gert Wingårdh.

16 januari - 27 april 2008
GERT WINGÅRDH - ÅTTA HUS

1977 startade Gert Wingårdh eget arkitektkontor och under de gångna trettio åren har han kommit att markera sig som vår idag mest framgångsrike arkitekt. I den separatutställning som visas på Röhsska museet bjuder han på personliga reflektioner om sin arkitektur.


Bara så läckert, inträdet kostar 40 kronor och då får man årskort till flera muséer. Det finns en hel del i huset som jag ska kolla en annan gång. Sen var vi och fikade på Café Dali på Vasagatan. Dagens fika för 40 spänn, kaffe och valfri tårta. MUMS!

Nu börjar det snart...

Ja, "Festivilfestivalen" alltså. Så heter den i vår familj eftersom lille A sa så för några år sen. Nu är han snart 10 och vet vad det heter.
Igår började vi förparta på jobbet och spelade alla låtarna från 2007 och dansade järnet. Alla 3 och 4-åringarna hoppade omkring medans jag och T snurrade mest. Eftersom "dansrummet" ligger mot gångvägen så blir det en del glada miner utanför. De små barnen ser man knappt huvudet på  i fönstret men T och jag syns desto mer.

Baguetterna är på gräddning, ölen på kylning och snart, snart ska jordnötsringarna och ostbågarna hällas upp i sina skålar. Ska nog byta till mysbyxorna så att jag kan slappa bekvämt. Får se om någon låt är tillräckligt bra för att jag ska parta loss!

Hosthosthost...

Usch för att ha förkylning som sitter i halsen. Jag hostar som en galning och rösten är inte på topp. Sen på natten så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Som tur är hade jag lite "knark" i kylskåpet. Hostmedicin med morfin som man sover gott av + att hostan inte märks. Men min man sa att han tyckte att det var jobbigt när jag skrattar i sömnen...
image262

En tonåring till.

Idag har mellan L fyllt år, 13 närmare bestämt.

image261

Hjälp kom på att sen en vacker dag så är ungarna 19,16 och 13. Alla tonåringar samtidigt alltså...

Ny bil!

image260
Denna har jag köpt för egna pengar, en Opel Zafira -04 med 7 platser! Så på måndag får jag åka till Alingsås för att hämta hem min nya pärla.