Hemskt.

Idag fick jag höra nåt tråkigt. En tjej berättade att en granne till henne som starkt ogillar henne och hennes familj skriver elaka saker och namnger familjemedlemmar. Hon skriver även taskiga saker om sina arbetskamrater mm. Detta görs visst på bloggen som är kopplad till en stor familjesajt.  Den här tjejen som jag känner har pratat med polisen om vad man kan göra, typ ingenting. Sen har hon pratat med de ansvariga på sajten och de har pratat med hon som skriver och hon skulle visst ställa allt till rätta men ändå fortsätter det.

Tänk på det kära vänner, namn skriver man inte hur som helst, det gör ju inte ens jag med familjemedlemmar, och elaka saker brukar ju oftast slå tillbaka på en själv.

Kommentarer
Pethra på Inredningsbloggen säger:

Ja fy, vad obehagligt! Jag förstår inte varför man över huvud taget väljer att göra så, skriva illa om andra människor på en offentlig blogg, och men namn dessutom. Usch, usch, usch! Men det finns väl en lag för det, kommer inte ihåg vad den heter nu, så det borde ju vara olagligt!

2008-09-08 | 23:02:11
Bloggadress: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Martina säger:

Ja visst är det :)

2008-09-09 | 08:01:30
Bloggadress: http://lakriz.blogg.se/
Pethra på Inredningsbloggen säger:

lagen om förtal, var det jag menade. Det borde ju gå under den lagen!

2008-09-09 | 13:43:40
Bloggadress: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Propp säger:

Ja, men hon hade pratat med tjejen som då hade svarat med att hon skulle anmäla för hets mot folkgrupp. Typ folkgruppen "idiotiska 24-åriga tvåbarnsmammor". Ja, de kanske är en minoritet i samhället, vad vet jag!

2008-09-09 | 15:34:39
Bloggadress: http://propps.blogg.se/
Pethra på Inredningsbloggen säger:

Ja, jisses! Ibland blir man bara så trött på folk.

2008-09-11 | 20:30:18
Bloggadress: http://inredningsbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback