Maten...

Luncher:
 
 
Inte så variationsrika, men oerhört gott!
Sen var det middagar:
 
 
Antipasti, fem olika fisksorter. Sardeller med rödlök smakade precis som inlagd sill, mums.
Och mina ravioli med kräftfyllning och mannens pasta med musslor:
 
 
Grillad entrecote och kalv på flygplatsen
Tyvärr missade jag att fota €95 middagen, men den var värd varende cent!
 
Och sen var det efterrätter och fikor:
 
 
Äppeltartlette och jordgubbspannacotta i Florens.
Sen glassfika bredvid hotellet:
 
 
Kastanjtårta:
 
 
Nån annan tårta:
 
 
Sen kanske grappa inte räknas som fika, men vi åt mandelskorpor till ju!
 
 
Sista glassen på flygplatsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback