Skidhelg...

Fattar ni hur skoj man kan ha när man drar iväg 4 trevliga tjejer på skidhelg? Ålder 33,37 och 2 52-åringar. Åkte till Branäs eftersom det bara är 40 mil dit = billigt.
Bodde på Gästis som har väldigt bra ljudisolering. Där träffade vi på kyrkokörsgänget från Halmstad. Trevliga var de. Härligt när vi laddade med Karaoke innan melodifestivalen. Tänk er synen med ett gäng trallandes i storköket iklädda blå underställ. Synd att kameran var hemma.
Sen när vi gick ut på kvällen så hittade vi ett gött gäng smeder och plåtslagare från Norrköping. De hade precis som vi lämnat familjerna hemma och var allmänt trevliga utan att vara efterhängsna.
Men vad skojiga små 23-åringar är när de ska ragga på äldre kvinnor. De är lite för rätt fram om man säger så. Undrar just vad de kan tillföra?

Skidåkningen då? Ja förutom det med skicrossen, så var det rätt kallt, typ -10. Små snöigt hela tiden men nya fräknar fick man ialla fall. Jag mste köpa nya skidor. De är alldeles för mjuka och fladdriga. Jag behöver tyngre skidor som går lite stabilare när man står på.

Kommentarer
camilla säger:

så ädrans avundsjuk jag blir...fast det är klart...är kass på skidor...

2006-03-06 | 19:55:41
Bloggadress: http://quarter65.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback