Husvagn, eller bättre hemma?

Japp, visst köpte vi husvagnen i Västerås som vi var och tittade på. 8000 för ett "ägg" 1979 årsmodell. Körde hem den och fixade en överslaf, sen drog vi till Orust och badade. 
Vattenpumpen la av så vi fick hälla vatten från dunkarna, men det gör ju inget när det är sommar och man kan vara utomhus och plaska.
Sen började det regna på natten, ojdå det droppar lite från fönstret. Jaja det är bara att täta när vi kommer hem. Men se bäddade vi opp och då var det en PÖL på golvet. Täta mycket får vi göra när vi kommer hem.
Ojdå, stor M kräks efter frukosten men mår bra ändå. Vi kanske ska åka lite längre uppåt kusten.
Åker iväg på slingriga vägar och man kan faktiskt kräkas med rutan nedvevad. Men bilen och husvagnen blir prickig....
Åkte hem istället. Gott att sova i egen säng utan någon unge som sparkar på mig.
Hemma skulle mannen kolla vattenpumpen igen, då har den stått på och gått på "tomgång" och blivit varm och en platkåpa hade smällt och ramlat av. Denna mannick sitter i garderoben och det var ren tur att inget hade börjat brinna.
Så idag ska vi se vad vi kan göra och sen får vi se om vi åker på en ny tripp.

Kommentarer
Karin säger:

Grattis till vagnen......låter häftigt. Själv har jag aldrig provat med husvagn, fast min bror har mycket roliga historier. Hoppas det inte blir långvarigt med kräkningarna, så att ni kan komma iväg igen......kanske nästa års semester kan gå neråt Skåne med vagnen, rekommenderar det helt och hållet......krammen

2006-08-01 | 11:34:00
Bloggadress: http://koepe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback