Promenix

Idag var jag på min obligatoriska pedagogiska promenad som jag har varje tisdag klockan 12:00 med grannrektorn. Vi går en runda i skogen som tar en halvtimme och när vi var på hemväg och gick på cykelbanan var det helt plötsligt lite ljumma vindar och det kändes att våren var på gång!


45 dagar...

Jag frågade vaktmästaren om han hade börjat nedräkningen till sin 40-årsdag ännu.
-Vaddå, jag fyller ju 25! Har du börjat nedräkningen än då?
-Nej inte ännu, men det är 45 dar kvar!

Pensionärsvarning.

Ikväll ska jag spela Boule, SAY NO MORE!


Väder eller vad det kallas.

Är det inte konstigt att det är - (minus) 8 grader när man åker till jobbet på morgonen?
Jag bara undrar vart våren tog vägen? Den kanske kommer på lördag så att jag kan flanera på Avenyn.
När det är så här kallt OCH soligt så blir jag så skidsugen (obs! inte skit). Men här har vi nog skidat färdigt för i år tyvärr.

Konstig sjukdom.

Skulle redovisa en kollegas sjukdom.
-Hon har fått sån där luftgitarr...


...tänkte efter lite och kom på att det nog var luftrörskatarr!

Yessssssss

Jag åkte till Borås och ställde mig i kö utanför turistbyrån klockna 07:00. Massor med kläder hade jag på mig + en bra bok att fördriva tiden med. Klockan 09:00 slog de upp portarna och 09:20 stod jag utanför med 6 stycken U2 biljetter. LYCKA!


Så i sommar får jag titta(?) och lyssna tll Adam, Bono, Edge och Larry. Våren får ägnas åt uppdatering av alla låtar, det finns ju en del!

Prov.

Jag var tvungen att göra datorprov idag. Förra veckan gick nämligen min dispens ut. Jag har varit anställd i 11 månader och struntat i att visa mina kunskaper. Men nu var jag tvungen eftersom de inte kunde förlänga min licens längre.
Först fick jag göra ett worddokument och visa att jag kunde göra indrag, ställa in tabben i höger och vänsterläge, infoga bilder som skulle ligga över och under varandra. Dettta var ju en enkel match, sen trodde jag att jag var klar.
Nähä, det finns ett excelark också, eller flera stycken och där skulle jag göra en massa konstigheter. Räkna ut medal och max och dölja vissa kolumner och infoga diagram. Jag sa att en del saker kan jag faktiskt inte och då sa den snälle farbrorn:
-Jag såg ju hur du hanterade word så jag tipsar dig om de där knapparna så kan du säkert lista ut själv vad som ska göras!

-Tack så mycket, sa jag, och sen var det bara att klicka sig vidare och fixa alla de arken också. 

Jag fick fullvärdigt användingsområde så nu kan jag jobba på som vanligt.

Eld...

Stora M som går på Volvogymnasiet och har APU (ArbetsPlatsförlagdUtbildning) ibland kom och sa:
-Jag ska vara på nåt nytt ställe så jag fick nya kläder. Det är såna som inte kan brinna upp! Men jag måste kanske gå till frisören sen i alla fall.

Hmmm, ska jag verkligen skicka iväg henne imorgon?


Long time...

Usch vad jag är dålig på att uppdatera, skäms på mig.

Sen sist har jag i alla fall hunnit med en skidresa med tjejgänget till Branäs. Sol, mycket snö, skidåkning, gästsolist på afterskin, lagom mycket dans och massor med mat.

Nu i helgen har jag varit på min systers bröllop. Snö, regn och massor med mat. Och en massa nya släktingar att stifta bekantskap med. Trevligt!

Jag har hunnit med att rensa köksavloppet och spola ned en gummipackning i toan. Mannen blev inte så glad men nu tror vi att det är fixat.

Just nu längtar jag bara efter att få sova men det får nog dröja åtminstone 2 timmar till.