Lögnhals...

... ja det är vad jag är. Inte har jag lagt ut några fina bilder inte. Har ägnat hela morgonen åt att fixa stor datorn men den vill inte. Fick igång nätet på min lilla bärbara så nu skriver jag lite. Ska hinna städa vinden idag eftersom besiktningsmannen kommer på tisdag och då är det meningen att han ska kunna gå upp där! Igår var jag på djungelfest, min "Jane-klänning" gjorde succé men ingen Tarzan såg jag...

Uppdatering...

Jag är tillbax, ska skriva något skoj på torsdag med bildinslag! Sålt huset idag och kommer sova gott inatt!


Dödskallar eller inte...

Jag är så fruktansvärt trött på dödskallemodet som regerar nu. Varenda klädavdelning är nedlusad av dödskallar.  Anledningen till min avsky är att jag tycker att de signalerar död och förintelse, dödskallar brukar ju märka ut massgravar vid krig. Jag är ingen påhejare av den mörka sidan i vårt samhälle, jag bejakar livet och den ljusa sidan i vår sinnesvärld.
Letade på nätet och detta är vad jag hittade istället för dödskallar:
46400-113
www.blaelefant.se
46400-112
annons från blocket
46400-111
annons bild från www.shop.ifkgoteborg.se

Den understa är ju min favorit som sann BLÅ-VITT-FAN!
Får nog ta och designa mina egna änglatröjor tror jag. Ska nog ta en bild på änglasamling här hemma, de står framme året om, inte bara vid juletid!

Fåtölj

46400-114

Eftersom Cleo skrev om sin favorit fåtölj så måste jag visa min, så här ser den ut hemma hos mig:
46400-109
Jättebilden...
Hittar den på www.bolia.com

Skagen

Ska till Skagen i helgen. Fem tjejer som ska promenera, plocka sten och dricka öl.
Ska se till att titta på lite fin dansk design också och kanske några vackra tavlor. Äta fylld rödspätta måste man ju göra också. Ska försöka orka baka en kaka att ta med.
Försöker känna efter hur jg mår men det är svårt. Tror att jag är lite arbetsskygg men jag är ju såååå trött. Så något fel är det väl?

Julkrubba

46400-107
Hittade dessa underbara minikrubbfigurer hos http://www.favoritsaker.se/default.asp 
De kan nog bli snygga på pianot.

Tömma maskinen på ström...

Satt i telefon för datorsupport igår. När jag skulle fixa en del saker med apparaten, trasigt grafikkort, så skulle jag först dra ur sladden och sen hålla in startknappen för att tömma datorn på ström...
...jag tittade mig omkring för att kolla om det var dolda kameran, men det var det inte.
När jag sen ringde på eftermiddagen och pratade med en anna kille så frågade jag om detta.
-Jo du förstår det finns kondensatorer som sparar ström så därför måste man tömma den först.

Och jag som tänkte på en story som min bror elektrikern berättade en gång, tror jag. Han kom hem till nån äldre person som tejpat över de eluttag som inte användes för att det inte skulle läcka ström...
46400-106

Vidbränd?

Är det så här man känner sig när man är vidbränd? Trodde att jag kanske var lite arbetsskygg men när jag får hjärtklappning av att tömma tvättmaskinen och fylla torktumlaren då är det väl något fel? För så upphetsande är det ju inte! Mannen säger att jag är helt vild i sängen...
...när jag sover alltså. Ligger och sparkar och har mig. Kanske därför jag är helt slut när jag vaknar. Somnade om i morse när mannen gått till jobbet och vaknade 7.20 Frukostdax. Sen har jag mest varit sängliggande hela dagen. Plockat undan lite och sen legat igen. Hade visning nu ikväll för en familj så vi får se vad det leder till.

Sassabrassa meets Sigvard Bernadotte

Denna dagen blir nog en leta-roliga-prylar-på-nätet-och-sen-lägga-de-på-bloggen-dag.
Hittade dessa på www.designonline.se . Det är företaget Sassabrassa som tagit upp mönstret Virrvarr som Sigvard Bernadotte ritade 1961. Nya deignprylar blir det bla. dessa:
46400-10546400-10446400-10346400-102Ljusstake, knivmagnet, karottunderlägg och äggkopp. Alla sakerna är vändbara så man kan välja om man vill ha svart eller vitt mönster.
När mina föräldrar sålde sitt hus så sålde de även en massa möbler, bla. ett köksbord med virrvarrmönster för 500 spänn. VARFÖR LA INTE JAG BESLAG PÅ DET ???? Grrrrrrrrrrrrr.....


Göm sladdar och laddare.

Läste om Contactboxen designad av Anna Falkenmark endast 729 riksdaler.
En helt underbar idé där man har allt på ett ställe i en box och slipper ha laddare och sladdar överallt i husets alla eluttag.
46400-10146400-100

www.designonline.se under nya produkter.

Sjukdag.

Ja just det, hur kan jag ligga här på blanka förmiddagen och blogga? Vaknade i morse och var helt väck. Trodde att jag bara var så där aptrött som man kan vara ibland klockan 06.00. Ansträngde mig för att gå upp men det gick bara inte. Jaja, ringde mig sjuk och sen har jag legat här. Försökte äta frukost med ungarna men jag bara frös så jag kröp ner under täcket igen.
Tänkte sen vid 9.00 att jag nog bara var lite arbetsskygg men jag blir inte piggare, snarare tvärtom. Rivig i halsen och tung i huvudet men inte huvudvärk, ont i kroppen på underliga ställen och då räknar jag inte in träningsvärken från gårdagens stavgång. Stora M är ledig från PRAO:n så hon kan ju ta hand om sin lilla mams efter allt som jag gjort för henne i alla år.

Alternativ handel

Som en följd av mitt tidigare inlägg så kollade jag upp:
http://www.alternativhandel.com/ och vad man kan göra fören bättre värld. Hittade några trevliga saker i deras butik som får ett besök nästa gång jag är i stan.
46400-9946400-9846400-97

Ljuslyktor och smycken kan man ju aldrig få för mycket av, eller hur?

Någon av mina bloggvänner har länkar till en massa bra "rädda världen" sidor men jag kommer inte ihåg vem det var. Vet väl det om nån dag så då länkar jag dit!

Klimathot

Klimathot
På aftonbladets hemsida så kan man gå in och kolla 10 sätt som man kan rädda världen på:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,929208,00.html
Efter alla skriverier de senaste veckorna så känner jag att detta är något som just JAG måste ta på allvar. Kolla länken vad du kan göra för att rädda världen. Har ni några fler käcka tips så skriv in dem som kommentarer.

Rondellhundar

Rondellhundar
Har ni hittat den nya trenden med rondellhundar? Även vi i världsmetropolen Landvetter har nu en egen i rondellen vid centrum, den närmast motorvägen. Kan tyvärr inte ta någon bild för det måste göras med livet som insats.

Husvisning....

Jaha, så mutade man stora M, att städa hela huset på sin lediga dag.
Och vad händer då? Joo, det kommer inte en käft på visningen.
Inte nån, noll,  zero, nada!
Men hallå, var finns alla husköpare? Fattar ni inte att jag vill bli av med mitt hus?
Nu har jag ju en sån barnslig tro att när han där uppe nu sett till att jag hittat ett hus så ser han ju till att jag blir av med mitt också. Mannen är lite nervösare...


Fotboll.

Eftersom mellan L ska börja spela 11-manna nästa år så håller de på med en massa träningsmatcher nu. De har typ förlorata alla matcher med 5,6,7-noll eller nåt sånt. Men idag lossnade det. De sprang och passade och fintade och tacklade (snyggt med armen utmed sidan) och slet som djur. Och det gav utdelning, min prinsessa gjorde måååååååååååååååål. Och eftersom hon var mutad med 100 spänn om hon gjorde mål så blev jag lite fattigare. Tyvärr så gjorde de andra också ett mål i andra halvlek. Men såna ruscher och vilket spel jag har sett idag. Det kan nog bli en rolig säsong nästa år.

Laserdome

Laserdome
Hehe, jag var på Laserdome i fredags med ett gäng ungar eller tonåringar kanske det var. Har varit där förrut så jag visste ju vad det gick ut på. Eftter 1 timme är man helt slut och svettig och skitig. Även om jag är pascifist så förvandlas man när man får ett gevär i händerna! Helt galen blir man och det är bara skjuta som gäller. Kaxig morsa som jag är så måste jag ju skryta, jag blev 3 av 24! Och då var det med ett gäng hormonstinna tonårsgrabbar från Gråbo som varit där och krigat hela dagen typ 20 spel eller nåt sånt!

Bloggtorka.

När ungarna har lov så blir jag helt väck i skallen och ahr inget att skriva. Var i alla fall på bio med de två yngsta. Vi såg Förortsungar och den var bra. Skoj med all musik och att den var filmad så där "stor-stads-vintergrå". Det bli lite dogma över det hela då. Ungarna var coola, särkilt hon från Ikeasäng reklamen. Sen blir ju Gustaf Skarsgård så där töntsnygg...
...  hm... tantvarning, kanske.
Idag var jag i affären klockan 8 när de öppnade! Hade skjutsat L till träning först. Härligt klockan 8 på lördagar. Nu  bakar jag, och städar och lagar mat och tvättar. Mannen försöker byta däck på bilen, men de sitter som berget efter att jag fick nya för en månad sen. Ska snart dricka kaffe och gå på långpromenad i solen.