Blondin igen????

Syster Yster och alla barnen och nya kärleken har varit på besök.
Jag skjutsade stora M till fotbollsträningen och hon tyckte att det var läskigt att vi inte visste mer om den nye. Hade han barn eller hade han varit gift förrut, var bodde han mm.
-Han skulle ju kunna vara lönnmördare utan att vi visste om det....

...är inte det vitsen med att vara lönnmördare, att mörda i lönndom, hemlighet och att ingen vet om det???

Sen berättade jag detta vid frukosten och mellan L fick ordet lönnmördare förklarat för sig.
-Jaha, jag trodde att det var någon som dödade träd!!!!

Blondin???

Häromdan läste mannen tidningen och sa något om någonting jag minns inte vad. Men han pratade om nazister i alla fall. (I negativ mening naturligtvis).
- Vilka var det? undrade mellan L
- Det var ju Hitler och hans gubbar somn härjade under andra världskriget.
- Men, vad heter de somn är nakna då??????


.... nudister menade hon!

Kass

Jag är verkligen urkass på att uppdatera. Men det händer ganska mycket trots att jag inget skriver. Sitter ju en hel del framför datorn på dagarna så det blir inte så mycket när jag är hemma.
Igår var jag på en helt underbar föreläsning med en framgångscoach som heter Anders Haglund. Han sa sååå mycket bra saker som man fick fundera över. Enkla metoder och självklara saker som att man mår bättre när man ler och tycker om sig själv.

På eftermiddan var jag på studiebesök hos mina gamla arbetskamrater på deras nya arbetsplats...
När jag kom in personalrummet säger L:
-Här kommer S som ska börja jobba här snart när hon tröttnat på att vara rektor...

... Tack L, det värmde.

Men jag har nog lite pedagogiska utmaningar kvar att ta hand om! Idag har jag tex. haft arbetsplatsträff där vi pratade om vad vi är duktiga på och kan vara stolta över. Det var så skönt att höra att alla faktiskt kan tala om något de är bra på. Och det stämmer.

Middag med förhinder.

Min kamrat A är i stan på konferens. Vi hade stämt träff på Avenyn för att äta hos indiern. Väl där klockan 18 så får vi vänta vid bordet i 25 minuter. Träffade kamrat M där också, hon som en gång tipsade mig om denna restaurang. Ingen kom och plockade av bordet efter förgående gäster. Då gick vi, för vi hade inte tid att vänta! Nu är detta ingen gigantisk restaurang, max 30 gäster får alltså plats.
Det har varit lite skriverier i tidningen om stället för de har visst inte skött sig riktigt efter ett ägarbyte, men nu fick jag hälsning från M att maten visst var super. OK, miss av ossatt inte vänta.

Istället gick vi till Lounge och åt av deras afterwork wok som var gratis och lättölen kostade 16 kronor! Sen efterrätt på Condecco, kaffe och chokladmuffins, Rättvisemärkta!

Sen var vi på gospelkonsert med Göteborgs Gospelkör! Coolt!

190 personer och de sjöng med Frank och Simon Ådahl.

Gosedjur.

Träffade en liten söt tjej idag som hade sitt gosedjur med sig.
-Vad heter ditt lejon?
-Poppoj..

Poppoj????

Japp, Lars Leijonborg, betyder det!

Duktig.

Sådärja, nu har jag gått en snabbrunda med handledsvikter. När det är mörkt behöver man inte känna sig så pinsam. Men sen har man ju reflexvästen på sig. 
"När man har en sån på sig så vill man ju inte synas."  Sa stora M och tyckte att hon var jätteskojig! 

Nu har jag ätit en Hulkenglass också. De sålde ut såna på ICA och jag köpte 2 paket. De är jättemumsiga.

Gäsp.

Fattar inte hur fort helgerna springer iväg egentligen. Lördagen ägnades åt lite hederligt kroppsarbete. Jag grävde upp buskar i vår slänt. Fatta vilka rotsystem de har utvecklat på 25 år. Men jag vill ha roligare saker där + att vi ska bygga ut altanen så att den går runt till tvättstugedörren. Då kan man sitta där och äta frukost i morgonsolen. Typ nästa sommar kanske, eller sommaren 2010.
Fick i alla fall äta bullar igår, men kanelbullarna var slut så det blev mandelbullar som var jättegoda och dyra, 15 spänn på Hagabullen.


Sen hann jag sjunga en sväng på kvällen också. Det var länge sen sist så det var riktigt roligt.

Idag har jag hunnit gå till återvinningen, lagat färsbiffar med fetaost, mums, och pannacotta med björnbär till efterrätt., mums igen.

Nu har jag hunnit med 2 amerikanska fjortisserier på kanal5 så nu känns helgen färdig. Sen har jag fördjupat mig i läroplanen så att jag är fast förankrad i morgon när jag kommer till jobbet. Har en del att ta itu med...

Nu funderar jag på om jag ska ta en kvällspromenad runt kvarteret. Det byggs en del runt omkring så det är lite kul att spioner i skydd av mörkret. På dan syns det så väl när jag stirrar! 

Hahaha,

Men fatta, det var ju Emrik från Stonefunkers jag såg i Gällstad!


Hur knäpp är jag då?????

Rosa bandet.

Var på ICA idag och skulle köpa morötter. Hittade ekologiska morötter som såldes till förmån för Rosa bandet.

Klicka här för att läsa mer. Lite skoj att en mataffär har hoppat på detta. Annars är det ju mest klädaffärerna som säljer rosa band. Men jag blev helt klart glad av att köpa "rosa" morötter!

Hmmmm....

Jag var i Gällstad och tokshoppade i lördags. Jag var helt övertygad om att jag såg Ebbot från Soundtrack of our lives 2 ggr. Båda gångerna satt han och väntade på sin fru utanför provhytterna. Och nu när jag tänkte lägga ut en bild på honom så hittar jag inte en som han ser ut nu....
... det kanske inte var Ebbot utan nån annan kändis!!!!

Jag ska ta reda på vem det var.  Kanske Runar????


Nej förresten det var nog inte Runar. Kanske Dr Alban?


Nej det var nog inte han heller....