Jahaja.

Tänk att man kan gissa så rätt... eller...
Det kanske var så att jag hade läst tidningarnas förhandstips men EMD och Molly tyckte jag faktiskt hade bäst låtar och snyggast kläder!


Sen kan man fundera vem som tänker ut kläder till folket ska det inte vara snyggt OCH bekvämt?
Vad hade Sofia på sig? Body utanpå strumpbyxorna och lårhöga stövlar...
Och Velvet? Det var ju fräckt när hon kom ut ur kjolen men de där stela underbyxorna som till på köpet visade att blusen hade korvat sig innanför.
BWO är ju alltid lite udda men det är ju deras grej... ridhjälm... ptrrrrrrrrrr!

Själv hade jag mina gråa myskläder, det funkar alldeles perfekt i soffan!

På fötterna.

När man handlar i min affär så möter man människor med konstiga skor. När jag flyttade till Landvetter så tyckte jag att det var riktigt bonnigt att gå och handla i träskor. Nu gör jag det själv på sommaren, eller i gummistövlar. Man orkar ju inte byta om på fötterna när man har varit i trädgården och fixat. Men på vintern är det också skoj och möta folk.
Idag var det 2 skidåkare med längdåkningspjäxor på fötterna. Landvetter har bra skidspår med konstsnö så det är mycket folk som tränar inför Vasaloppet där. Andra gånger kommer folk in med ridstövlarna på eftersom det finns hur mycket stall som helst här. 


Pensionsspar.

Min 17-åring som jobbar extra samt har betalt från sin skola kom på att det vore ju bra om hon började pensionsspara lite redan nu. Sagt och gjort så fixade hon detta på banken. Sen berättade hon det i skolan, varpå en brud säger:

- Men varför ska du göra det? pengarna kommer ju inte att vara lika mycket värda i framtiden...

... ni kan ju bara gissa hennes hårfärg!

Skidresa.

Nu ser jag fram emot ett härligt sportlov i Sälen nästa vecka. Jag hoppas på snö, bra skidåkning och en massa god mat i glada vänners lag. Ska investera i de sista skidorna ikväll. Man hittar mycket på Blocket. Och riktig tur har man när man bara behöver ta sig till grannområdet för att hämta prylarna. Sen så har jag precis hämtat den nylagade bilen. Bromsarna satte igång att skrapa en massa i helgen och på det viset kan man ju inte ta sig till Sälen, men nu är det fixat. Bra med goda vänner som har bilverkstad och kan trycka in min bil mellan några andra.

Stjärntecken.

Min vän U har en femåring som funderar mycket. Bla om hur det där med vilket stjärntecken man är född i och vad de heter. Han har ju fattat att de är djur som fiskarna och väduren så därför kom han, som inte är så snabb, fram till följande: - Jag är nog född i snigeln. Men inte mördarsnigeln för det vore ju väldigt äckligt! Så sant, så sant!