Inredningsblogg?

Läste Cleos blogg där hon skriver att många inredningsbloggar skriver om samma saker och länkar till varandra kors och tvärs. Och jag som tänkte surfa omkring idag för att hitta nya fräscha vårsaker att ha hemma.
Får väl blogga om sånt som bara jag har då!
46400-153
Detta är min lilla nostagihörna hemma. Ungarna förfasar sig över det orangea men jag tycker att det är läckert tillsammans med IKEA gardinerna som går i gult-rött-orange. Svamplampan står på en liten plåthylla som man kan skruva upp och ner efter behov. Eftersom vårt kök ligger på andra våningen sån syntes inte lampan utifrån och det tyckte jag var synd. Mannen hittade då denna anordning på sitt labb som skall läggas ned, så nu kommer han hem med roliga saker varje vecka, istället för att slänga dem.
46400-155
Härom veckan la jag tulpaner i min runda skål och nu är det narcisser som ligger där. Ned med dem i matkällaren på natten så håller de i en evighet. Dessa köpte jag i fredags.
Ljuslyktan bredvid fick jag i inflyttningspresent av goda vänner. Det är liksom sammet  i relief på utsidan, lite 70-tals medaljongtapet över det hela. Jätteläckert när man tänder den.
46400-154
Våra gamla grannar var här i fredags och hade med sig en trädgårdstomte. Helt underbar är han, inte en sån där stor Efraim som Svensson, Svensson har på julafton. Men vår har ingen näsa... Han ska i alla fall få stå i blåbärsriset på bergknallen sen när det bli vår. Det är lite för kallt för honom ute ännu! Blommorna fick jag också men såna där små primulor brukar stendö efter en vecka hos mig Jag vet inte vad jag gör för fel?

Kalasförberdelser.

Eftersom jag inte är på jobbet så får jag passa på fixa en del inför lördagens 70-årskalas. Min mamma fyller år och jag och mina syskon har bjudit hem föräldrarna hit för lite överraskningar. Massor med mat ska vi äta och brorsan får fixa (betala) tårtan. Jag har beställt en 16-bitars Schwarzwaldtårta, vi är bara 12 men vi ska äta tills vi spyr.
image152

Hemmadag

Jaha då blev det till slut min tur att inta horinsontalläge. Min hals som jag redan hade ont i är nu totalt
sönderhostad. Inte hjälper det att man har knarkklassad hostmedicin. Det river och är sårigt. Men nu ligger jag i denna:
image151
(Oj vad bilden blev stor) och försöker tillfriskna. Varmt te med honung, Echinaforce droppar att gurgla med, en rulle snytpapper och en dator. Ska försöka hinna tvätta lite, tyvärr pajade torktumlaren i lördags. Den dag jag hade bestämt att det var vår och tvättade täcken. Och nu är det hagel och drivis igen som gäller.

Missbrukare?

46400-150

Ulrika Jonsson skriver att hon är sexmissbrukare, och jag som bara önskar att få vara en brukare....

Önskedrömmar...

46400-149
Ägget av Arne Jacobsen, tillverkad av Fritz Hansen DK står överst på min mans önskelista till 40-årsdagen! Begagnad kan man kanske få en för 20-25 000 kronor, som hittat va?
46400-148Annars tycker ju jag att Bruno Matssons Jetson för DUX är en riktig höjdare! För 5000 kan man fynda en sån här begagnad. Nån annan med bra designfåtölj tips?

Ojojoj

Hjälp vad dagarna rinner iväg. Har gäspat mig igenom veckan...
...och sen vaknar jag upp lördag morgon och är alldeles tjock i kolan. Det sticker och kliar i hals och ögon och huvud oich sen har jag lock för öronen. Men feber har jag inte. Kanske kan få det på tisdag eller nåt. Imorgon ska jag klippa mig och då kan jag ju inte vara sjuk för sen får jag väl ingen tid förrän till sommaren. Snacka om buzy frissa!
Men eftersom vi skickat hem barn med feber på löpande band hela veckan så vore det ju konstigt om jag skulle klara mig. Brukar i och för sig bara ha influensa vart femte år och jag hade den för 2 år sedan...
Men om jag blir sängliggande så kanske jag hinner blogga lite mer, om man orkar.

Tillbaka

Har landat efter skidweekend, tyvärr har jag inte fått några bilder ännu men jag lovar att det kommer. Även en beskrivning av vår nya affärsidé partyhararna!