Vilket djur är du?

Kolla här vilket djur är.

image202
Så här utföll mitt test:
Oavsett din yttre fysik bär du en liten knubbig och trygg ponnysjäl i din kropp. Du har inga stora behov av att hävda dig, men står ändå tydligt fast i din övertygelse om vad som är rätt och fel. Planering ligger dig varmt om hjärtat och dina planer liksom din personlighet är oftast mycket jordnära. Du har en positiv livssyn, älskar god mat och dryck och vill din omgivning väl. Men det är viktigt att du ser upp ibland för din omsorg om andra ligger ibland på gränsen till självutplåning och dina matvanor kan bli påfrestande för bältet.

Haha, inga stora behov av att hävda mig... nänä, just det....

Gjorde om testet och då blev det så här:
image203
Du bär äkta zebrablod i dina ådror. Ditt vilda hjärta och din flyktiga själ skapar ibland problem för dig, men med ett öppet sinne lyckas du surfa dig igenom de flesta stormar utan att ta allt för illa vid dig. Du är full av påhitt och älskar slump, infall, ryck och andra plötsliga oförutsedda företeelser i livet. Ibland händer det att du får slå till full reträtt när du i din tanklöshet har gått ut lite väl hårt. Du har lite svårt att finna dig i ramar och kan därför ha problem med fasta strukturer som jobb och relationer.

Stämmer bättre tycker jag...


Oj, vad jag saknar denna unge...

image201
... men hon befinner sig på andra sidan Atlanten och kommer hem i juni.

Bild från nyss...

image200
Skall bara tillägga att jag körde hem...

Tjejkväll på stan

Bestämde oss för att gå på "AFTER WORK" efter jobbet.  Tog 18.30 bussen in och det var skoj med en del malplacerade element...
Vill helst inte sjunga "Ekorr´n satt i granen" på befallning!
Eftersom vår partybrud nr 1, kollega T har full koll på utelivet så hamnade vi på Lounge. Där åt vi en god wok som serverades i små pappkartonger. Ingen disk här inte. En bra blandning av folk...
...eller förresten, de flesta var nog som oss, ett gott jobbgäng som ville tjöta och ha trevligt.
Därefter gick vi till Excet. Där hade jag aldrig varit förut och där kunde man gå vilse. Beställde en konstig drink som en kille i baren tipsade mig om, Milky, innehållande björnbär, mjölk, is och sprit. Jag fick provsmaka hans vilket kanske inte var så smart efter närmare eftertanke... Kan ju ha aids eller körtelfeber eller herpes eller hepatit.
Jaja, känner mig frisk fortfarande.
Dansade på ett dansgolv som var minimalt tilltaget så alla kom nära och inga läskiga killar kunde gnida sig i smyg för det gungade bara i alla möjliga riktningar hela tiden. 
Sen fick vi bråttom för att hinna med 23.30 bussen till Landvetter. Trebarnsmorsor ska inte vara ute så länge...
Oj vad vi sprang, alla UTOM G. Så L, M och T hann med bussen. Men jag och G tog en spårvagn som hann ifatt bussen vid korsvägen! Sen fick vi ståplats hela vägen hem.

Somnade gott, ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...............

Buss, bil eller cykel, eller är inte Karl Marx ryss?

Eftersom det kostar 75 kronor att åka tur och retur till stan så åker jag bil! Om man åker tillbaka inom 3 timmar så kostar det bara 37,50. Fattar inte logiken som Västtrafik har? Att parkera på Heden kostar 15 kronor för min kväll i skolan.
På vägen hem hörde jag om en kille som absolut INTE cyklar för det är så läskigt och han tror att han ska vurpa i kurvorna. Däremot är han väldens bästa:
"Kollektivtrafiklöpare på kortdistans"
Hur bra är inte den beskrivningen då?

Efter att ha läst lite vetenskapliga teorier så upptäckte jag att Karl Marx inte var ryss. Är det bra att upptäcka nu efter 217,5 poäng på universitetet? (Tack Bologna för min uppräkning av poäng, låter MYCKET bättre nu!)
Jaja, men jag erkände glatt för alla 12 i min seminariegrupp. Sen fick jag lära mig att han grundade sina idéer efter att ha kollat arbetarnas villkor i England.
image198

Var det inte så att Sovjetunionen före sitt fall leddes av Marxistiska anhängare?????

Erkänn att det finns fler än jag som är lite korkade, ni kan kommentera anonymt. Hallå syrran... fast du skulle ju ALDRIG erkänna förståss...

Bussreklam!

www.inventorspot.com/articles/taking_transportation_next_level_6455

Kolla in detta och ha en rolig stund!

Tidningsintervju

Här är min dotter intervjuad i lokalblaskan, i Goodrich, Michigan, USA.

www.thecitizenonline.com/1editorialbody.lasso?-token.folder=2007-09-05&-token.story=201794.112112&-token.subpub=

Men hon säger att sådär sa hon ju inte!

Skolstart.

Började min skola igen efter 3 terminers uppehåll... eller 2 kanske det är? Tiden går så fort!
Trodde att jag skulle läsa varannan torsdag men det är VARJE!
Läser vetenskapliga metoder för att sen skriva min C-uppsats till våren. Har inte sovit så bra de senaste nätterna när jag insåg att jag jobbar heltid och pluggar halvtid, men får väl priotera som min kära make påpekade. Han menade nog INTE SÅ MYCKET DATASPEL!

Arrrggggggggggghhhhhhhhh, anmäla pedofiler?

Min dotter som är 12 år ropade på mig,
-Kom och kolla en sak mamma.
När jag kom till henne så visade hon vad en kille skrivit på MSN, grabben hade "addat" henne för att hon var så söt!
Sen skrev han en massa om sex och hon skrev tillbaka att han skulle sluta för hon skulle ropa på sin mamma.
Jag skrev några hatiska rader till honom och bad honom fara och flyga.
Sen försökte jag hitta nånstans där man kan anmäla mailadresser men hittade INGENTING, förutom en sida som hette www.squill.se där man kunde kolla om någon annan hade varnat för denne joonaas_91.

Är det någon som har någon bra sida för anmälningar? Det är en hotmailadress så jag hoppades att hitta nåt där men nejdå. Snälla ge mig tips....