Lycka...

image185

Idag har jag sett en hel regnbåge, det måste betyda LYCKA och att värmen är på väg, eller?
Har även ätit en underbar middag på TARAS, filodegsrullar till förrätt och grillade lammkotletter till huvudrätt, nån efterrätt orkade vi inte med! Nu är jag mätt och trött.

Regn på semestern? Ambulanser?

Jajamensan!
Men 1,5 dag sol fick vi i alla fall! Och den hela dagen låg jag på klipporna lääääääänge och solade. Havet hade helt OK temperatur. Hade ju tänkt att stanna borta tills idag men stora M ringde torsdag kväll sent och sa att hon satt på akuten med kamrat J som svimmat av i vårt kök. J hade ramlat på sin longboard tidigare på dagen och slagit i huvudet men inte mått dåligt då. Men de ringde ambulans och Js föräldrar och han fick ligga kvar över natten för observation.
Vi tyckte att det var tråkigt med regn i Kungshamn så vi åkte hemåt. När vi kom till Stenungsund så körde mannen fel så vi kom till centrum istället för E6:an. Jaja vi får väl ätea på McD då. När vi kör in på parkeringen så ser vi en tant och farbror ute på vägen som stannat och står och viftar, farbrorn hänger på bilen och ser sjuk ut. Inga bilar stannar så jag flyger ur bilen och upp på vägen för att hjälpa till. Då stannar ytterligare en bil och vi hjälps åt. Ringer 112 men då kommer en ambulans som bara har vägarna förbi och stannar. De säger att det ser ut som en stroke och tar farbrorn med sig.
Jag skuttar tillbaka till min familj och börjar GRÅTA, sitter inne på McD toan och tårarna bara rinner. Varför då? Det var ju inte min farbror och speciellt dålig var han inte heller och ambulansen kom ju fort. Det var nog helt enkelt för många ambulanser på ett dygn.
Väl hemma så hade P dammsugit och städat köket, M var ju på jobbet! Bra grabb det där...
Var ute och sprang etttag också, först uppför branta backen till spåret, ingen dålig uppvärmning, sen 2,5 på 10 minuter, inte lika bra kanske men med bakcen i benen så får det duga, och sen hem. 25 minutre springandes får nog ökas på. Jag ska kolla nya springskor idag på ALLUM.
Hjälp tänk om jag blir spring beroende???? Det är inte så bra för min image...

Resumé

Åkte tåg till Stockholm förra måndagen, årets varmaste dag! Sen var vi och badade i en plaskdamm i Västertorp där kamrat K bor. Sov skavfötters med barnen och då sover man lätt...
Sen på tisdagen var det lite shopping och sen gick vi till Djurgår´n. Där mötte mams å papps upp och vi hittade trevliga platser på en mur på Skansen. Satt där från 14.30 och sprang omkring i omgångar. HAnn lyssna på soundcheck och genrep och sen direktsändningen. Vi såg jättebra eftersom vi stod på muren sen skrek vi åt alla som fällde upp sina paraplyer. Eldkvarn körde 2 extranummer efteråt coolt. Kan nog tänka mig att återvända ett annat år...
Sen åkte vi till Västerås och sov. Vaknade på onsdagen och var sjuk, ännu värre var det på torsdagen då jag hade feber och sov mig igenom dagen. Kusin A kom och var med L också.
På fredagen var det Ls tur, jättevarm och sov. På kvällen kom mannen och stora M, de hade kört på 4,5 timme!
Lördag morgon var vi uppe tidigt, kusin A och stora M skulle köpa Harry Potter, klockan 8.00 hängde vi på låset till COOP. Sen åkte vi till stranden och solade och badade hela dagen. Klockan 14.00 hade kusin A läst ut bokrn på 600 sidor så då kunde hon bada! (Hon går på Engelska skolan så hon är ju haj på språket) Stora M hade då läst 60 sidor.
Nu har vi packat för att ge oss upp i Bohuslän några dagar, eftersom stora M jobbar så får hon vara hemma. Och eftersom hon inte kan laga mat så kommer kamrat J hit med flickvän för att fixa det åt henne. J ska fixa tvätten också har han lovat. Dagens 15-åriga pojkar blir fostrade bra av sina mammor! Smålands P kommer visst också och han kan också laga mat!

Hemma...

Kom hem i lördags eftermiddag och sen dess har tvättmaskinen gått på högvarv. Ska bara äta frukost nu och sen tar vi tåget till Stockholm. Där möts av min vän K som ska ta ut oss på något skojigt idag!
Hoppas på bra väder imorgon när vi ska till Skansen. Fick besked om att det brukar vara tre timmar kö till Allsången. Får väl rusta mig med stor fikakorg och bra lektyr så ska vi nog fixa det också! Telefon och kamera är laddad.

Apropå telefon, vår hemtelefon har fått mupp så det bara tutar upptaget i den, genom att pilla lite i dosan så kan man ringa ut men inte ta emot några samtal, fatta vad lugnt det är...
... 12-åringen har inget liv utan telefon...

Yessss........

....nu har jag slutat jobba och det är varmt och uppehåll!!!!
Kanske kan det bli ett dopp i det blå, hoppas, hoppas, hoppas.
Drar iväg på musikfestival och sen är det sportvecka. Får väl se om jag har överlevt till nästa helg då nästa blogginlägg förhoppningsvis dyker upp!

JAG BARA UNDRAR...

...när ska det sluta regna?
Konstaterade i alla fall krasst, att det var ju skönt att vi som var på jobbet INTE har semester denna veckan och det är ju tur. Skönt att kunna glädjas åt det lilla.
Har inhandlat en ny bilstereo med USB ingång samt plats för ett SD-kort så nu ska här lyssnas på musik HEEEEEEEEELA semestern lång.
Ikväll ska jag ut och äta hos Indiern vid Heden. Vi ska fira av vår gravida kollega, hon som kan äta mest.
Jaa, Maria jag ska äta den underbart goda morotskakan...
...sluta dregla...