Fotbollssäsongen har börjat för LIF2003 F-94.

Fotbollssäsongen har börjat
Jaha då har man avrit på årets första fotbollsmatch. Planen var skottad (konstgräs) och det regnade! Snyggt spel och sen förlorade de med 1-0.

Skidåkning.

46400-145
På fredag åker jag skidor i Branäs! På torsdag drar jag iväg med 4 fd. arbetskamrater. Vi ska åka mycket skidor, äta gott och dansa tills baren stänger. Har lagat en smaskig kyckliggryta att ta med. Hoppas vi får lagom kallt och lite sol.

Hittade något så himla bra!

Efter att jag kollat Annas blogg http://massablaj.blogspot.com/ så måste jag ju bara visa detta. Tyvärr får jag ju ingen bild här men klicka på detta och lyssna och njut:
http://www.youtube.com/watch?v=QULi23k3ROw
Peter Johansson var med i så skall det låta för några veckor sedan. Min man som snart fyller 40 ville så gärna åka till Scotland och på slott men efter att vi hört denna kille så ändrade vi oss. Vi drar till London för att höra Peter i Queens musikalen "We will rock you". Han har ju en strupe av guld.

Tullipanaros, eller nåt sånt!

46400-144
Köpte tulpaner idag och testade en ny förvaring av dem. Tyvärr så var det så mörkt när jag tog bilden att jag inte såg resultatet förrän efteråt. Hoppas att kunna ta en utslagen bild om nån dag!

Problemet är löst... eller inte?

46400-143
Har införskaffat mig denna T-shirt idag. Hade diskussion om detta problem på jobbet härom dagen. Det verkar som inga män vet hur man byter toarulle.

Hyllning till finsk design.

Efter en riktig blunder kommentar hos Helena så får jag väl gottgöra mig här.
En stol av Alvar Aalto:
46400-142
Och den underbara blocklampan av Harri Koskinen:
46400-141
För att inte tala om alla Marimekkos tyger vilket Unikko av Maija Isola ingen kan ha missat:
46400-140

Detta var vad jag hann på 5 minuter, ha en bra dag!

Tebax...

Åhhh, äntligen är jag tillbaka i cyberrymden. Bredband åt alla särskilt till mig.!

Känner mig som en bov.

Fortfarande utnyttjar min grannes dumhet att inte ha login på sitt trådlösa nätverk. Igår köpte jag äntligen mitt hus som jag bott i sedan den 1 februari. Sålde mitt gamla i fredags och var nästan miljonär i några dagar. Har hunnit med ett mördarpass på Friskis och plockat upp lådor på vinden. Mannen har fixat en dörr till rummet som ska byggas i helgen. Väggarna ska upp och jag hoppas på en insats från mina föräldrar som kommer i kväll och stannar tills onsdag....
...och sen när de åker så är frysen fylld med bröd och bullar och semlor och köttgrytor av olika slag.
Ibland är det bra med rastlösa föräldrar som man kan beställa matlagning av. Det är väl en tröst för dem att kunna göra en insats emellanåt med tanke på att de bor 40 mil bort. När de kommer på besök så fixar mamma köket och pappa kan man sätta på allehanda trädgårds- och husuppdrag. Den här gången står det på listan:
1. Såga upp baren så att vi kan elda upp den.
2. Skruva upp gardinstänger i alla rum.
3. Kapa rullgardinen.
4. Baka semlor.
5. Gör rotmos och fläsklägg.
6. Kolla verktygen i garaget.

Kan ju meddela att de har med sig en snickarbänk så snart kan vi slöjda allehanda ting. Hoppas bara att de inte tar ut sig för mycket för efter att de varit här åker de till min systers familj som har sportlov nästa vecka. Efter det sover de nog farm till april.


I den datorfria världen...

... hinner man göra massor av saker. Tex. packa upp flyttlådor, lyssna på ardion, titta på tv men bara kanalerna 1,2 och 4. Eftersom vi inte köpte någon boxer förrän igår (och jag som hellre ville ha en labrador!) Men nu är jag ute och surfar, någon granne har trådlöst internet som han inte har spärrat. Korkat va?
Ringde tillglocalnet för att kolla hur lång tid det skall ta att bli uppkopplad igen, jaa en 15 arbetsdagar får du nog räkna med....
...suck. Så nu får jag mygla mig in via grannarna!