Halster...

... har jag väl hållit er på tillräckligt länge nu va? Det blev inga miljoner på uppesittarkvällen så jag får vara kvar här i bloggvärlden. Har hunnit jobba några timmar idag och ska hinna med ett friskispass också. Eftersom jag ska börja mitt nya hurtiga Icke-bil-liv efter nyår så har jag tjuvstartat i helgen. Varit på 1,5 timmes promenader varje dag sen i lördags. Konstigt att jag hade ont i knät i natt.
På julafton fick jag många fina paket: en pärlemorfärgad skidhjälm, nya träningskläder, lite bling-bling, raffiga underkläder från mannen i mitt liv.
Mannen blev lite sur för han hade minsann inte önskat sig en ny bilstereo!!! Men jag köpte ju faktiskt AC/DC och Hammerfall att stoppa i CDspelaren också!

Kommentarer
camilla säger:

hehe..min stora dotter undrade vad hon skull köpa till min man i julklapp..då pekade jag på ett par ljusstakar som jag gärna såg i mitt hem...o dem köpte hon...haha..listig som en lärka är man jue

2006-12-27 | 18:52:01
Bloggadress: http://quarter65.blogg.se
Anonym säger:

Trodde du också gratis godis var en bluff?
Samma här !
Jag blev glatt förvånad när jag fick min stora godispåse utan någon sorts betalning.
Så hjälp mig att fixa godis och ge dig själv en god julklapp!

http://www.gratisgodis.se/?r=102575

KRAM :)

2006-12-27 | 19:03:14
cleopethra säger:

Ja, det röda huset är där jag bor! :-) Och hunden, Venus, skäller ut alla som vågar gå på "hennes" gata... :-) HOn är döv, så vi måste ha en inhägnad så hon kan springa fritt, eftersom hon inte är så bra på att gå fot... :-) Gick Du på Friskis i Önnerödsskolan?

2006-12-27 | 21:57:36
Bloggadress: http://cleopethra.blogg.se
cleopethra säger:

Och ja, jag tar emot beställningar... :-)

2006-12-27 | 21:58:06
Bloggadress: http://cleopethra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback