Mums...

Mums...
Fattar ni hur lycklig jag blev när jag kom till affären och jordgubbarna kostade 10 kr/l.
Köpte genast en låda =15 liter och gick hem och kokade jordgubbssylt. Detta är min 8 liters kastrull som jag fyllde till bredden. Sen blev det ju en hel del över också, men inte så länge. Vi har frossat i jordgubbar i eftermiddag. Jag äter mina med socker och, gräddfil konstigt men jättegott!
Sen åt jag sill med kräftsmak till middag vilket också var mums.


Kommentarer
Ghabby säger:

Jo, jag kan acceptera att jag är bra på vissa saker. Det är bara det att det är svårt att förstå det ibland antar jag... men tack för kommentaret =)
/Ghabby

2006-06-27 | 19:45:07
Bloggadress: http://ghabby.blogg.se
Bibbi säger:

Det är okej om det regnar på Skansen!

2006-06-27 | 19:56:22
ULLiS säger:

ååå va gott! Men jag får inte äta röda gubbar just nu. :( Trist sommar utan jordgubbar, men det får man ta...

2006-06-27 | 21:45:42
Bloggadress: http://flimmra.blogg.se
stina säger:

Jordgubbar, det godaste som finns! Tack för körtipsen! Blev glad att det finns folk som läser min blogg.. =)

2006-06-27 | 21:50:55
Bloggadress: http://www.singforme.blogg.se
stina säger:

Det stämmer. Själv är jag alldeles för dålig på att ge kommentarer. Får bli bättre på det.

2006-06-27 | 23:04:17
Bloggadress: http://www.singforme.blogg.se
Karin säger:

Fantastiskt med dessa röda bär......och kan du fatta att man till midsommar betalade 30kr / liter......dom åt man med andakt.
Är du en sån redig en som gör sylt på bären?
krammis

2006-06-28 | 08:30:38
Bloggadress: http://koepe
Propp säger:

Jajamensan, jag syltar och saftar och tycker att köpesaft och köpesylt smakar blä, kommer inte innanför dessa dörrar.

2006-06-28 | 10:58:41
Bloggadress: http://propps.blogg.se
Estelle säger:

Åhh va gott!

2006-06-28 | 12:25:37
Bloggadress: http://estelles.blogg.se
Caroline säger:

Åh GUUUD vad gott! :o)

2006-06-30 | 16:20:55
Bloggadress: http://lillymarlen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback