Hjärnstress

Hjälp vad trött jag är. Somnar så fort jag lägger huvdet på kudden och sover hela natten. Vaknar och är i koma hela dagen.
Varför? undrar ni.
Joo så här är det: Efter husvisningen i söndags då 9 familjer kom och 4 visade fortsatt intresse så blev det ungefär 0 intresse när mäklaren ringde runt. Jovisst, en failj skulle prata med banken och ville komma på visning idag torsdag tillsammans med 2 nya par. Jaha och idag klockan 17.30 viades huset för 1 familj som tyckte att garaget var för litet! Men hallåååå, det är ju inte ens ett  garage utan en carport!
Så nu är vi tillbaka på ruta ett, så nu äntligen ska mäklaren annonsera. WOW!
Vad gör vi om vi inte säljer huset? Ha två kåkar är ju lite väl dyrt. Kankske kan hyra ut det?

Jaja, fortsättning följer. Men en trevlig sak var att när vi hade visning hos oss så var vi och tittade ordentligt på vårt nya hus. Vi var så välkomna och våra yngsta barn hade ju inte sett huset ännu. Vi blev hjärtligt mottagna och de ville bjuda på kaffe och allt. Bra att veta att det är trevligt folk eftersom vi ska bo grannar i fortsättning, de ska ju bygga på den avstyckade delen av tomten.

Kommentarer
Karin säger:

Håller tummar och tår i kors att det finns en köpare på ert hus.....det måste det ju bara. Säkert kommer det att ordna sig (säger optimisten)..... :-)

2006-10-27 | 14:47:19
Bloggadress: http://rachel99.blogg.se
Micke säger:

En annons är väl det första man gör, som jag skrev tidigare, mäklare är ett sjukt släkte. Lycka till/ micke

2006-10-28 | 13:32:00
Bloggadress: http://beckfjall1.blogg.se/
PiaLiaLotta Potta säger:

Spännande med flytt.... men alltid lite knöligt innan man fått såltd gamla! När vi sålde vårt tog vi i princip första bästa som bjöd på huset... och fick sen veta att vi kunde fått flera hundra tusen till om vi bara lugnat oss! Men... har man bestämt sig så blir det liksom lite dvala... MAn känner liksom inte för att göra någonting alls där mer!

2006-10-31 | 22:03:35
Bloggadress: http://pialialottapotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback