Partyharar


Vill bara meddela att konceptet "Partyhararna" funkar alldeles galant.
Är det inget drag på partyt så blixtinkallar man "Partyhararna" som genast sätter igång partyt och tar det till nya dimensioner. Eftersom det inte fanns något dansgolv på Starbowling så fixade "Partyhararna" det. Undan med lite bord och stolar och sen bad vi DJ:n att sätta på högtalarna där vi höll till och sen bad vi honom spela schlager.
Sen dansade vi hela kvällen. Är det Discobowling så är det...
Eftersom vi bara var 16 tjejer så drar vi ju genast till oss alla grabbgäng. De från SKF gav oss sina mailadresser så att vi kunde parta tillsammans nån gång. Lite skönt med folk som bara vill parta och sen inte vill ha med oss hem.
Ja, just det, BI kom på ett nytt koncept som vi kan använda oss av "Partyhararna och DJ Grandma", spelar bara en massa godingar från 60 och 70-talet samt svensk schlager som både går att dansa och sjunga med till!
Kanske vi skulle registrera vår firma nu tjejer??????
Sen tror jag faktiskt att T var bäst på bowlingen, trots att BI hävdar nåt annat. Men man kan faktiskt inte jämföra 2 serier med 1,5...

Kommentarer
Maria Karlander säger:

Måste faktiskt meddela att jag och T hade samma poäng (fast oj, hon kanske låg lite efter, du har rätt). Men kul hade vi i vilket fall. Kram på dig! MK

2007-05-01 | 20:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback