Resumé

Åkte tåg till Stockholm förra måndagen, årets varmaste dag! Sen var vi och badade i en plaskdamm i Västertorp där kamrat K bor. Sov skavfötters med barnen och då sover man lätt...
Sen på tisdagen var det lite shopping och sen gick vi till Djurgår´n. Där mötte mams å papps upp och vi hittade trevliga platser på en mur på Skansen. Satt där från 14.30 och sprang omkring i omgångar. HAnn lyssna på soundcheck och genrep och sen direktsändningen. Vi såg jättebra eftersom vi stod på muren sen skrek vi åt alla som fällde upp sina paraplyer. Eldkvarn körde 2 extranummer efteråt coolt. Kan nog tänka mig att återvända ett annat år...
Sen åkte vi till Västerås och sov. Vaknade på onsdagen och var sjuk, ännu värre var det på torsdagen då jag hade feber och sov mig igenom dagen. Kusin A kom och var med L också.
På fredagen var det Ls tur, jättevarm och sov. På kvällen kom mannen och stora M, de hade kört på 4,5 timme!
Lördag morgon var vi uppe tidigt, kusin A och stora M skulle köpa Harry Potter, klockan 8.00 hängde vi på låset till COOP. Sen åkte vi till stranden och solade och badade hela dagen. Klockan 14.00 hade kusin A läst ut bokrn på 600 sidor så då kunde hon bada! (Hon går på Engelska skolan så hon är ju haj på språket) Stora M hade då läst 60 sidor.
Nu har vi packat för att ge oss upp i Bohuslän några dagar, eftersom stora M jobbar så får hon vara hemma. Och eftersom hon inte kan laga mat så kommer kamrat J hit med flickvän för att fixa det åt henne. J ska fixa tvätten också har han lovat. Dagens 15-åriga pojkar blir fostrade bra av sina mammor! Smålands P kommer visst också och han kan också laga mat!

Kommentarer
Flatåsresident säger:

Förståndiga barn som köper Harry Potter! Hoppas att de gillade den lika mycket som jag!

2007-07-23 | 09:48:22
Syster Yster säger:

Gissa om A impar på mina vänner med att köra resumé av VARENDA Potterbok??? Hon var jättenöjd med sin vistelse, så tack för att ni tog hand om henne!

2007-07-26 | 11:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback